Редовно школовање

У текућој школској години настава у Техничкој школи у Оџацима се одвија у следећим подручијима рада и образовним профилима:

ЕЛЕКТРОТЕХНИКА, МАШИНСТВО И ОБРАДА МЕТАЛА

Техничар мехатронике (трајање школовања 4 године)

Изузетно атрактиван смер који је који је заступљен у нашој школи од ове школске године. Ослушкујући потребе привреде и уз свесрдњу сарадњу локалне самоуправе наша школа је увела овај смер. Ученици по завршетку овог образовног профила налазе запослење у широком спектру индустријске производње. Комбинујући знања и вештине из електротехнике и машинствса, овај смер нуди квалитетно спроведену обуку ученика у кабинетима који су направљени по најновијим светским стандардима.

Наставни план и програм за образовни профил ТЕХНИЧАР МЕХАТРОНИКЕ.

МАШИНСТВО И ОБРАДА МЕТАЛА

Аутомеханичар, заваривач (трајање школовања 3 године)

Овај профил спада у једне од најпопуларнијих у трогодишњем образовању. Практична настава је широко распрострањена, а могућност запослења после завршене средње школе је велика.

Наставни план и програм за образовне профиле АУТОМЕХАНИЧАР и ЗАВАРИВАЧ можете погледати овде.

ТРГОВИНА, УГОСТИТЕЉСТВО И ТУРИЗАМ

Конобар, кувар (трајање школовања 3 године)

Конобари и кувари као образовни профили представљају један од најпопуларнијих образовних профила у нашој школи. Сваке године све више и више ученика уписује ове профиле, јер су могућности за запослење и за зараду веом високе. Такође, веома велики број наших ученика добија понуде за запослење у земљи и иностранству по завршетку школовања.

Наставне планове за образовне профиле КОНОБАР и КУВАР можете погледати овде.

ТЕКСТИЛСТВО И КОЖАРСТВО

Модни кројач-дуално (трајање школовања 3 године)

Модни кројач је образовни профил који се школује по дуалном образовању. Партнер школе у овом образовању је једна од цнајвећих сдветских компанија за израду навлака за аутомобилска седишта Magna Seating. Ученици обављају праксу у овој компанији.

Наставни план и програм за образовни профил МОДНИ КРОЈАЧ можете погледати овде.

Индустријски кројач-дуално (трајање школовања 3 године)

Индустријски кројач је образовни профил који се школује по дуалном моделу образовања. Партнер школе је једна од водећик компанија за израду навлака за аутомобилска седишта у свету Magna Seating. Ученици обављају праксу у овој компанији.