Услуживање 2-3

Декантирање вина 2-3

Служење белих вина 2-3

Винска карта – пример

служење црних вина и сомелијер 2-3

Винска карта 2-3

виногорја Србије слика

Виногорја Србије 2-3

Подела вина 2-3

Производња вина 2-3

Пус кафе 2-3

Припрема барских мешавина 2-3

рецепти а мешана пића 2-3

Услуживање за барским пултом и столом у бару 2-3

mešana pića – podela 2-3

Stručni termini u barskom poslovanju 2-3

пића и намирнице неопходне у бару 2-3

Припрема пића у шејкеру, миксгласу и чаши у којо ће се служити 2-3

Организација рада у бару( бармен, поћник)

Барски пулт

инвентар бара шејкер, миксглас, страјнер

Бар

Аперитив бар и варијете бар

амерички бар, денсинг бар, диско и пуб